Insights och verktyg, för butiker, tillverkare och partners.

P
Skrivet av Prisjakt B2B
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För er som har en företagstjänst, dvs en butik, ett varumärke eller är en samarbetspartner till oss, har vi vår kundportal Prisjakt Business Center. Här kan ni med ett Business-konto logga in och ta del av information och uppdateringar kopplat till er företagstjänst på Prisjakt.

Vad kan man göra i Business Center?

Butik

Tillverkare

• Klickandelar per

• Kategorier

• Butiker

• Tillverkare

• Utforska Insights

• Sortimentanalys

• Marknadsandel

• Hantera Auktoriserade återförsäljare

• Se aktiva prenumerationer

Partners

• Följa upp trafik och kommision

Användare och roller

Kan hittas via Butiksinställningar -> Hantera användarrättigheter. Det finns två olika roller ni som användare kan ha, viewer och manager,

• Viewer - se och ladda ner rapporter från olika vyer och verktyg.

• Manager - se, ladda ner och lägga till/ändra/ta bort inställningar. Kan även lägga till andra användare.

Vårt Business Center är under utveckling och vi kommer att introducera nya funktioner kontinuerligt.

Har ni frågor eller feedback om tjänsten, hör av er!