Alla samlingar
För Varumärken
Allt om Årets produkt 2023 & 2024
Allt om Årets produkt 2023 & 2024
Johan Thörn avatar
Skrivet av Johan Thörn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En ny tävling

Prisjakt är en tjänst som hjälper konsumenter att fatta bättre beslut. Det gör vi genom att alltid lyssna på våra användare, konsumenterna. Deras upplevelser och åsikter är nämligen grunden till att Prisjakt finns, vi är trots allt en tjänst som skapats av människor för människor. Med tanke på detta känns det självklart att vår nya tävling Årets produkt 2023 ska avgöras av just konsumenterna! I tävlingen korar vi de populäraste och mest omtyckta produkterna i en rad olika kategorier, baserat på statistik om vad våra användare varit mest intresserade av att handla samt deras inlämnade produktomdömen det senaste året. Vår ambition är att Årets produkt ska bli branschens viktigaste utmärkelse – ett slags folkets pris där det är konsumenterna som avgör vilka produkter det är som vinner.

Vinnare i Årets produkt 2023 utses den 9:e mars 2023. Men som tillverkare kan du redan nu förbereda dig inför Årets produkt 2024! Eftersom det är konsumenterna som avgör vem som vinner är det viktigt att påminna era kunder om att lämna in produktomdömen om era produkter. Vi kommer utse vinnare i Årets produkt 2024 under våren 2024, vi återkommer med exakt tidpunkt när det närmar sig.

Priser i tävlingen Årets produkt 2023

I tävlingen 2023 utses en vinnare inom fem olika produktkategorier. Läs nedan för vilka dessa kategorier är, och kom ihåg att vi kan utöka antalet kategorier till Årets produkt 2024 som avgörs under våren 2024.

TV

Mobiltelefon

Hörlurar

Gaming

Kök

Årets tillverkare

Förutom att vi korar en vinnare inom fem produktkategorier så har vi även ett specialpris: Årets tillverkare. Det här priset utgår enbart från produktomdömen och för att ha en chans att vinna behöver tillverkaren ha fått minst 50 produktomdömen på sina produkter under tävlingsperioden. Vinnare koras baserat på en kombination av antalet produktomdömen och snittbetyget för dessa, enligt räknemetoden Bayesian Average. Vinnare utses likt övriga kategorier den 9:e mars 2023.

Fick du svar på din fråga?