Nyhetsbrev mars 2022

Nyhetsbrev mars 2022

Prisjakt avatar
Skrivet av Prisjakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Visa era leveranstjänster

För Prisjakts användare är det inte bara priset som avgör ifall det blir ett köp, utan även leverans spelar roll. Gör därför ert erbjudande på Prisjakt ännu bättre genom att visa era leveranstjänster.

Öka din synlighet

Våren är runt hörnet och äntligen kan man börja förbereda sig för ett liv utomhus. Soligare dagar och varmare temperaturer har lett till att Prisjakts besökare fått ett ökat intresse inom våra kategorier Sport & Fritid och Trädgård. Det finns fortfarande ledigt utrymme inom dessa kategorier, så missa inte chansen att öka din synlighet.

Samla in butiksomdömen på Prisjakt

En avgörande del för att få bättre synlighet på Prisjakt är att ni ber era kunder lämna butiksomdömen. Ett naturligt sätt att få kunder att lämna ett omdöme är att fråga era kunder efter genomfört köp. Till exempel genom att inkludera en länk till er omdömessida på Prisjakt vid orderbekräftelse.

Vässa dina vinstchanser i Årets Butik 2022

För att samla in många omdömen och öka din vinstchans bör du berätta för dina kunder att du tävlar om titeln Årets butik. Exempelvis på butikssidan, i nyhetsbrev, sociala medier eller i butikens orderbekräftelser.

Därför har vi förberett material du fritt kan ladda hem och använda i egna kampanjer.

Fick du svar på din fråga?