Nyhetsbrev - Februari 2022

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Spännande nyheter!

Vi har under den senaste tiden förbättrat en rad saker på Prisjakt för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt för er, våra kunder! Här nere listar vi några av de saker som vi arbetat med sista tiden!

Informera era kunder om leveranstider

Från och med nu kan ni göra ert erbjudande på Prisjakt ännu synligare! Vi har gjort det möjligt för er att lägga till information kring era leveranstider för att göra era erbjudande ännu bättre. Ni gör det enklast genom Business Center eller genom att uppdatera er prisfil.

Appen är uppdaterad!

Vi har även uppdaterat vår app med en rad förbättringar. Bland annat har vi gjort det möjligt för våra användare att se "price alerts" redan på startsidan. Användare kan nu också lägga till produkter till sin lista genom ett enkelt knapp tryck. Förbättringar till appen som gör att användarna enklare kan spara era erbjudanden.

Konsumentkompassen Q1 - 2022

Prisjakt är stolta att presentera Konsumentkompassen! En rapport som ser dig konsumtionstrenderna för kommande kvartal. Rapporten bygger på en Kantar Sifo undersökning tillsammans med Prisjakts egna data om trendande kategorier och produkter.

Ännu enklare att hitta rätt!

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår sökfunktion så att våra användare lätt hittar era erbjudanden på Prisjakt. Till exempel har vi hittat ett effektivare sätt att utnyttja datan ni skickar till oss, vilket bidragit till färre "inga resultat-sök" när de letar efter produkter. Detta innebär att era erbjudanden kommer synas ännu oftare!

Insights Weekly

Insights Weekly är ett veckobrev som ger dig data och statistik för din butik och de kategorier ni är aktiva inom. I mejlen visar vi bland annat produkterna där du kan få mest effekt av minsta möjliga prisändring, de viktigaste produkterna för din butik, trender och statistik på vad som händer i dina kategorier.

Dessutom lämnar vi en prognos för kommande vecka baserat på konsumentbeteendet vid den här tiden förra året.

Årets butik 2022

Som vi tidigare berättat kommer vi göra en del förändringar kring tävlingen Årets butik 2022. Bland har tävlingsperioden förlängts och omdömen kommer att räknas från 1 december 2021 till 30 november 2022. Mer info inom kort!