Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFor butikkerKom i gang med Prisjakt
Få et mer attraktivt tilbud på Prisjakt

Mer synlighet til medlemspriser og tilbud.

Oppdatert over en uke siden

Vi har alltid som mål å vise brukerne våre de beste tilbudene på produktene de ser etter. Her er de nye funksjonene våre.

Tilbudspriser (Sales prices)

Nå gjør vi det enda tydeligere og enklere for deg å vise frem de ekstra gode
tilbudene dine på Prisjakt.

Med den nye funksjonen sale_price i feeden din viser vi både det aktuelle
tilbudet samt den tidligere prisen. Funksjonen
sale_price_effective_date inkluderer i tillegg informasjon om hvor lenge prisen
varer.

Det gjør at priser som ikke er Dagens beste tilbud, likevel blir merket som en ekstra
god pris i tjenesten vår. I tillegg blir det enda tydeligere for forbrukeren
hva som gjelder for tilbudene dine.

For at tilbudspriser skal bli synlige, må du legge til sale_price i vår
standard feed eller Google Merchant-feed. Du kan også velge å bruke
funksjonen sale_price_effective_date for å vise hvor lenge tilbudet gjelder
(valgfritt).

Medlemspriser

Hvis du har en kundeklubb med medlemspriser, kan du vise dem
frem på tjenesten vår.

Butikker som aktiverer betalingstjenesten Member Price og bruker
funksjonen member_price i standard-feeden eller Google Merchant-
feeden, kan vise sine ekstra gode medlemspriser til alle brukere på Prisjakt.

Kundeklubben må være kostnadsfri for medlemmene.

Medlemspriser er ekskludert i vår prishistorikk.

Les mer om member_price her.

Trenger du hjelp eller mer informasjon om nyhetene våre? Kontakt
salgsavdelingen.