Toimituspalvelut

Näytä tarjoustenne odotettu toimitusaika

P
Tekijä: Prisjakt B2B
Päivitetty yli viikko sitten

Tarkemman toimitusajan näyttämiseksi tarjouksillenne ”Enintään 6 päivää” sijaan teidän on annettava meille toimitustietonne joko tuotesyötteen kautta tai määritettävä ne Business Centerin kautta.

Tuotesyötteenne kautta

Tietojen lisäämiseksi syötteeseenne teidän on käytettävä hyväksyttyä Google-syötettä tai Hintaopas-syötettä. Lisätietoja tuetuista vaihtoehdoista ja syötteen oikeasta muotoilusta on annettu täällä.

Jos teillä on hyväksytty syöte, lisätkää kunkin tuotteen tiedot <shipping> -attribuutin kautta. Lisätietoja ja esimerkkejä siitä, miltä se voi näyttää, löydätte täältä.

Business Centerin kautta

Kirjautukaa sisään Business Centeriin.

Klikatkaa osioon Toimituspalvelut → Lisää toimituspalvelu ja noudattakaa ohjeita.

Kun olette määrittäneet Toimittajan, Toimitusajan ja Hinnan, näet yhteenvedon, johon voitte myös palata ja muuttaa tarvittaessa mitä tahansa vaihetta.

Tallentakaa toimituspalvelu klikkaamalla sinistä painiketta.

Voitte lisätä useita toimituspalveluja. Näytämme hinnastossa edullisimmat toimituskulut. Toimituspalvelut koskevat kaikkia tarjouksianne. Jos haluatte yhdistää toimituspalvelun tiettyyn tarjoukseen, voitte käyttää Tarroja - lukekaa lisää täältä.