Hintaopas Business Centerin sanasto

Hintaopas Business Centerissä käytettyjen termien määritelmät

P
Tekijä: Prisjakt B2B
Päivitetty yli viikko sitten

Viestinnässä käytämme erilaisia termejä ja ilmaisuja, jotka eivät välttämättä ole aina täysin itsestään selviä. Siksi olemme alkaneet koota sanastoa selityksineen. Täydennämme sanastoa sitä mukaa, kun uusia toimintoja lisätään, mutta jos huomaatte jotakin puuttuvan, ottakaa yhteyttä chat-ikkunan kautta.

Indeksoitu tuote

Hintaopas-tuote, josta on vähintään yksi tarjous tuotesyötteestänne. Hintaopas-tuotteella, esim. iPhone 12 Pro, on oma sivu, jossa voi olla listattuna useiden kauppojen tarjouksia.

Indeksoitu tarjous

Tarjous tuotesyötteestänne, joka on lajiteltu Hintaopas-tuotteeksi. Tarjous voi sisältää useita vaihtoehtoja, esim. väri ja koko.

Katetut kategoriat

Niiden Hintaopas-kategorioiden määrä, joissa kaupallanne on vähintään yksi indeksoitu tuote. Kun tuote on indeksoitu sopivaan Hintaopas-tuotteeseen missä tahansa Hintaopas-kategoriassa, kategoria katsotaan katetuksi.

Luettelo aktiivisista kategorioista löytyy täältä.

Käyttäjäraportit

Käyttäjien ilmoittamat ongelmat Hintaoppaassa. Raportteja voivat luoda käyttäjät, jotka palautetaan takaisin sivultanne Hintaoppaaseen, ja joille on ilmoitettu väärä varastotila tai väärä hinta - Lue lisää siitä, miten käyttäjät voivat raportoida.

Business Centerissämme visualisoimme kaupastanne viimeisten 7 päivän aikana ilmoitetut ongelmat (Huom: Vaikka virhe olisi korjattu, raportti näkyy lopun 7 päivän jakson ajan).

”Piilotettu” tarkoittaa, että tarjouksenne on poistettu listaltamme,. Kun ongelma on korjattu, tarjous indeksoidaan uudelleen Hintaopas-tuotteeseen.

Tuoteluettelo

Koottu näkymä Hintaoppaassa olevien tuotteidenne tilasta. Indeksoitujen tarjousten määrä, katetut kategoriat ja jakautuminen luokkien välillä.