Til butikker
Prisjagt Business Center
Ordliste til Prisjagts Business Center

Definition af udtryk, der anvendes på Prisjagt Business Center

P
Skrevet af Prisjakt B2B
Opdateret over en uge siden

Når vi kommunikerer, bruger vi en række forskellige termer og udtryk, som måske ikke altid er helt indlysende, og derfor har vi her startet en ordliste med forklaringer. Vi fylder flere termer på, når de dukker op, efterhånden som nye funktioner tilføjes, men hvis du går glip af noget, bedes du kontakte os via chatvinduet.

Indekseret produkt

Et Prisjagt-produkt med mindst ét tilbud fra dit produktfeed. Et Prisjagt-produkt, såsom iPhone 12 Pro, har sin egen side, hvor flere butikker kan få deres tilbud vist.

Indekseret tilbud

Et tilbud fra dit produktfeed, der sorteres i et Prisjagt-produkt. Et tilbud kan indeholde flere varianter, f.eks. farve eller størrelse.

Kategorier dækket

Antallet af Prisjagt-kategorier, hvor din butik har mindst ét indekseret produkt. Når produktet er indekseret til det relevante Prisjagt-produkt i en af Prisjagts kategorier, anses kategorien for at være omfattet.

En liste med aktive kategorier kan ses her.

Brugerrapporter

Problemer rapporteret af brugere på Prisjagt. Rapporter kan oprettes af brugere, der hopper tilbage fra din side til Prisjagt, de er opdelt med forkert lagerstatus og forkert pris. Få mere at vide om, hvordan brugerne kan rapportere.

I vores Business Center visualiserer vi de rapporterede problemer inden for de seneste 7 dage for din butik (Bemærk: Selvom fejlen er rettet, vil rapporten være synlig her i resten af perioden på 7 dage).

Hvis der står "Skjult", betyder det, at dit tilbud fjernes fra vores fortegnelse, når problemet er løst, vil tilbuddet blive reindekseret til Prisjagt-produktet igen.

Katalog & Katalogstatus

Det overordnede overblik over status for dine produkter på Prisjagt. Antal indekserede tilbud, dækkede kategorier og fordeling mellem kategorier.