Rapportera in fel

Hur rapporterar man in ett fel hos Prisjakt?

Jonna avatar
Skrivet av Jonna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Även vi har fel ibland, om du upptäcker att något inte stämmer med informationen på Prisjakt som exempelvis pris, lagersaldo, egenskaper etc är vi väldigt tacksamma om du rapporterar in det till oss!

När du från en produktsida klickar på "Gå Till Butik" skickas du till produktsidan hos butiken. Upptäcker du där att något är fel, återvänd till Prisjakt-sidan och du ser nu en ny knapp precis under enligt bilden nedan

Om du klickar på "Rapportera fel" presenteras du för en ny vy enligt nedan

Detta fungerar endast på profilerade butiker som har direktlänkar. Gällande övriga butiker når du oss via vår messenger som du hittar längst ner till höger, messenger-bubblan ser ut på följande sätt!