Invoice FIN - test
Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Undrar du vart du kan hitta dina fakturor?

Äntligen så kan man nu se sina fakturor i Business Center.

Du kan hitta dessa genom att gå in på din butiks sida i Business Center, navigera sedan till inställningar och sedan vidare till "fakturering".

1. Logga in på Business Center

2. Klicka på "Inställningar"

3. Navigera till "Fakturering"

Butiks information

• Org. namn

• Org. nummer

• Fysisk adress

• Faktureringsmail
    Du kan även ändra faktureringsmailen om den skulle vara fel, det gör du genom att fylla i den tomma rutan till höger och klicka på "Spara". (Om ni idag får era fakturor skickade via e-faktura, och ni fyller i email här, kommer fakturan fortsättningsvis endast att skickas via angiven email.)

Betalstatus

Undrar du över din status på dom senaste fakturorna din butik har fått?
Detta kan du också se på denna sida. Fakturor som är från Januari 2024 dyker upp i Business Center med 3 olika statusar. Vilka är dom statusarna, det ska vi kolla på nu.

• Betald
    Fakturan är betald och ingen rest finns - all good!

• Väntande
    Vi väntar på betalning av faktura, förfallodatum har inte passerat.

• Försenad
    Fakturan har passerat förfallodatum och behöver betalas. När detta inträffar så pausar vi tillfälligt butikens tjänster på Prisjakt tills dess att fakturan har blivit betald.

Summering av varje faktura

Du kan också se en enkel summering av varje faktura. Du kan se:

• Summan av fakturan (exklusive moms)

• Fakturanummer

• Vilken butik den tillhör

• Betalstatus

• Du kan även visa och ladda ned fakturan

Frågor

Har ni frågor som gäller fakturor innan Jan 24' eller andra faktura relaterade frågor som inte kan besvaras av informationen du hittar på denna sida, så kan ni höra av er till oss antingen via chatten eller per mail till [email protected].