Hantera butiksomdömen i Business Center

Verktyg för att svara på och hantera butiksomdömen i Business Center

Kristina Brandt avatar
Skrivet av Kristina Brandt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Prisjakt Business Center finns möjlighet för er som butiksanvändare att se och svara på och omdömen ni får. I menyn kan ni välja att se Alla (Inbox), Obesvarade eller Besvarade samt filtrera på Betyg. För att rapportera ett omdöme till oss klickar ni på menyn vid respektive omdöme, där kan ni också få fram länk till det enskilda omdömet.

Ert genomsnittliga betyg, som ni ser ovanför inboxen, är baserat på omdömen från det senaste året.

Ni hittar butiksomdömen i menyn - Omdömen. Tjänsten är under utveckling och vi tar gärna emot feedback och funderingar, kontakta oss här.