Auktoriserade återförsäljare widget

Instruktioner om hur Auktoriserade återförsäljare widget implementeras

P
Skrivet av Prisjakt B2B
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du visa var kunder kan köpa din produkt? Hjälp dina kunder att hitta ett bra erbjudande. Nu kan du på ett enkelt sätt visa auktoriserade återförsäljare i för din produkt.

Följande layout finns:

Instruktioner

Lägg till följande skript på hemsidan.

<script defer src="https://cdn.pji.nu/b2b/widgets/where-to-buy/index.js" ></script>

Lägg till följande tagg där du vill att din widget ska visas. Ersätt GTIN med rätt värde.

<div class="where_to_buy_widget" gin="{GTIN}"></div>

Exempel:

<div class="where_to_buy_widget" gin="8806092952157"></div>

Alternativt kan du använda HTML data-attribut.

<div class="where_to_buy_widget" data-gin="8806092952157"></div>

Widgeten kan laddas om genom följande JavaScript-funktion.

prisjakt_where_to_buy.reload();

Till exempel om produktsidan populeras dynamiskt.