B2B - Nyhetsbrev november 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu är Konsumentkompassen Q4 här!

Denna upplaga handlar om konsumentinsikter, spaningar och strategier för ett lyckat Q4 & Black Friday. Rapporten tar självfallet även upp hur köpkraften ser ut hos våra konsumenter och spännande intervjuer med bland annat Amazon.

Nyfiken på hur du kan få ut det mesta av vårt Business Center?

Nu ger vi dig som kund hos Prisjakt en möjlighet att få en personlig genomgång av Prisjakts Business Center tillsammans vår tekniska specialist Marcus. Han guidar oss igenom funktionerna som finns i Business Center och hur ni kan maximera er användning av tjänsten. Ni får även möjlighet att lämna feedback på de olika funktionerna. Genomgången tar ungefär 30-45 min och är helt kostnadsfri!

Prata med oss i chatten så bokar vi en tid som passar!

Vi närmar slutspurten på vår tävling Årets Butik 2022

Att koras till Årets Butik 2022 av Prisjakts användare är stort och ärofyllt i sig – men i år vill vi hylla vinnaren lite extra. Vi vet hur viktigt det är med synlighet så därför kommer den butik som vinner årets huvudpris att få gratis bannerannonsering på Prisjakt under en månads tid. Så se därför till att du samlar omdömen under en av årets främsta shoppingevent - Black Friday.