B2B Nyhetsbrev oktober

B2B Nyhetsbrev oktober

Prisjakt avatar
Skrivet av Prisjakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Visa era leveranstjänster på Prisjakt

Vi vet att det inte enbart är pris som påverkar när det kommer till köpbeslutet, utan att leveranstjänster och är en bidragande faktor. Därför är det mycket viktigt att visa era kunder vilken typ av leverans ni erbjuder så tidigt som möjligt. Det finns två möjliga sätt att göra detta på Prisjakt, antingen genom er produktfeed eller via vårt Business Center. Det är enkelt , snabbt och helt kostnadsfritt gjort!

Missa inte Prisjakt LIVE den 28:e oktober!

Den 28e oktober släpper vi Konsumentkompassen Q4. Denna upplaga kommer handla om av årets främsta shoppingevent - Black Friday! Men för att ni ska få chansen att ställa er frågor och ta del av ännu fler insikter, kommer vi även att göra en livesändning på ämnet. Vi har bjudit en en rad spännande branschpersoner som kommer dela med sig av sina kunskaper. Anmäl dig redan nu och säkra din plats!

Standardisera din produktfeed

Genom att standardisera din feed enligt google merchant, underlättar det för oss när vi verifierar din feed men det hjälper oss också att hitta eventuella fel mycket snabbare. Prisjakt erbjuder även flertalet tjänster som enbart är tillgängliga med en google merchant feed.

Fick du svar på din fråga?