Butiksomdöme

Instruktioner för hur Butiksomdöme-widget implementeras

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför inte skryta med ert välförtjänta betyg?

Med tjänsten Butiksomdöme kan ni enkelt visa ert Prisjakt-betyg på er sida. Widgeten är dynamisk och visar därav ert aktuella betyg utan någon manuell uppdatering.

1

2

3

4

Instruktioner

Lägg till följande skript på hemsidan:

<script defer src="https://cdn.pji.nu/b2b/widgets/shop-rating/index.js" ></script>

Lägg sedan till följande tagg där du vill att din widget ska visas:

<div class="shop_rating_badge" data-shop-id="[your shop ID]" data-market="SE" data-layout="2"></div>

Följande alternativ kan läggas till:

data-layout='1', '2', '3', '4'// Chooses layout
data-market='SE', 'NO', 'DK', 'FI', 'FR', 'GB'
utm-campaign={{string}} // Any string which will set utm-campaign tag

Exempel:

<div class="shop_rating_badge" data-shop-id="5020" data-market="SE" data-layout="2 utm-campaing="SOTY"></div>