Billigast på Prisjakt

Instruktioner för hur Billigast på Prisjakt-widget implementeras

Prisjakt avatar
Skrivet av Prisjakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Transparens är viktigt för att öka trovärdighet hos kunder, vilket i sin tur kan leda till en högre konvertering. Ni kan enkelt visa era besökare och potentiella kunder att ni har bäst pris på en produkt genom att lägga till denna widget, som gör anrop mot vår databas för att kontrollera om ni är billigast på Prisjakt. Om ni är det visas den widget ni har valt, vilket oftast ökar direkt-konverteringen.

small1

small2

small2

small3

small3

small4

small4

medium1

medium2

medium2

Instruktioner

Lägg till följande skript på hemsidan.

<script
defer
src="https://cdn.pji.nu/b2b/widgets/cheapest/index.js"
></script>

Lägg till följande tagg där du vill att din widget ska visas.

<div
class="prisjakt_cheapest"
data-shop="[your shopid]"
data-product="[your productid]"
data-market="SE"
data-format="medium1"
></div>

Följande alternativ kan läggas till.

data-market="[marknad]" // Bestämmer marknad, standard: SE, Sverige.
data-format="[format]" // Välj format, standard: medium1
data-utm-campaign={{string}} // Valfritt. Sätter utm-campaign tagg.

Exempel:

<div
class="prisjakt_cheapest"
data-shop="429"
data-product="6273689"
data-market="SE"
data-format="small2"
data-utm-campaign="SOTY"
></div>

Widgeten kan laddas om genom följande JavaScript-funktion

prisjakt_cheapest.reload();

Till exempel om produktsidan populeras dynamiskt.