Nyhetsbrev - Juni 2022

Visa dina medlemspriser på Prisjakt!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Visa dina medlemspriser på Prisjakt!

Det är nu möjligt att visa din butiks exklusiva medlemspriser på Prisjakt. Nu kan alltså dina medlemspriser bli synliga när våra användare jämför priser. Tänk bara på att medlemsklubben ska vara gratis och tillgänglig för alla.

Det finns ledigt annonsutrymme!

Just nu ser vi ett ökat intresse för kategorierna Air conditions, barnskor och myggskydd hos våra användare. Säkerställ att just dina erbjudanden är synliga för rätt personer i rätt kontext genom att annonsera hos oss.

Tävlingen Årets Butik är halvvägs!

Vi är halvvägs in i tävlingen i Årets butik, och det kunde inte vara mer spännande. Vi tänkte att det var dags att se hur det ser ut i toppstriden. Här är fem butiker (utan inbördes ordning) som ligger bra till; Widforss, Staffanstorp cykelaffär, Inet, Ljusfokus och Kaffekapseln.

Det är otroligt jämt bland de topp 15 butikerna så kom ihåg att varje omdöme räknas. Se till att era kunder vet att ni tävlar och be dem lämna omdöme!

Länk till er butiks personliga omdömeslänk: