Nyhetsbrev - Maj 2022

Nya möjligheter på Prisjakt!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu släpper vi Konsumenkompassen Q2

Nu har vi äntligen släppt Konsumentkompassen Q2. Denna rapporten djupdyker in i REA och hur våra konsumenter förhåller sig till detta. Vi diskuterar även hur du som butik ska tänka kring reor.

Nytt på Prisjakt - Visa dina medlemspriser

Under maj månad kommer det vara möjligt att visa sina medlemspriser när våra användare jämför priser. Det är ett perfekt tillfälle för dig att visa dina medlemserbjudanden samtidigt som du effektivt få fler klubbmedlemmar. Medlemsklubben måste vara gratis och tillgänglig för alla.

... och dina prissänkningar

Nytt från och med maj är att du kan visa din butiks tillfälliga prissänkning på Prisjakt. Prissänkningen visas tillsammans med gamla priset som jämförelse, samt datumet då prissänkningen är aktuell. Detta är en kostnadsfri funktion och du anger priserna i din feed enligt Google Shopping standard.

Vill du veta mer? Chatta med oss!

Gratis annonsering i vinstpotten!

Att koras till Årets Butik 2022 av Prisjakts användare är stort och ärofyllt i sig – men i år vill vi hylla vinnaren lite extra. Vi vet hur viktigt det är med synlighet så därför kommer den butik som vinner årets huvudpris att få gratis bannerannonsering på Prisjakt under en månads tid.