B2B Månadsbrev juli 2022

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nyheter från Prisjakt

Nu förbättrar vi sökupplevelsen ytterligare, ger våra användare ännu fler produktfilter och lägger till Reakollen. Det här är sommarens nyheter på Prisjakt!

Kolla att din rea är schysst

Vi hjälper dig kontrollera att dina rea-erbjudanden håller måttet enligt den kommande lagen. Med vår nya tjänst Rea-kollen kan du enkelt jämföra dina reapriser mot tidigare priser som visats på Prisjakt. Rea-kollen för din butik kommer finnas tillgängligt i Business Center. Logga in med ditt Prisjakt-konto och testa tjänsten redan nu.

Filtrera på storlek

Vi har gjort det ännu enklare för våra användare att hitta perfekta skon! Vi har gjort det möjligt för våra användare att filtrera på storlek, så när de kommer till dig som butik, så vet dem att den storlek de söker också finns. Men för att detta ska bli möjligt och för att ni ska få en ännu bättre konverteringsgrad, så behöver vi att du uppdaterar din produktfeed med denna information.

Upptäck nya Business Center

Nu kan du göra så mycket mer i vårt Business Center. Vi ger dig fler rapporter om hur din butik presterar på Prisjakt – och från och med nu kan du lägga upp eller uppdatera din produktfeed i Business Center. Välkommen in!

Glad sommar önskar vi på Prisjakt!

Hoppas ni får en härlig sommar och kan njuta av sol och bad. Här kommer ett poddtips som du kan lyssna på i solstolen! Avsnittet går igenom sex olika möjligheter att påverka köpresan och få kunden att verkligen göra ett köp. De tar bland annat upp vikten av recensioner.