Alla samlingar
För Butiker
Kom igång med Prisjakt
Att använda ett mer attraktivt erbjudande på Prisjakt
Att använda ett mer attraktivt erbjudande på Prisjakt

Synliggör era medlems- och reapriser

Damian Machelski avatar
Skrivet av Damian Machelski
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi strävar alltid efter att visa det mest attraktiva erbjudandet på en produkt. Med två attribut, sale_price samt member_price kommer vi kunna hämta och visa dessa på vår tjänst.

Reapriser (Sales prices)

Nu gör vi det ännu tydligare och enklare för dig att visa era extra bra, tillfälliga prissänkningarna på vår sajt.

Med nya attributet sale_price i din feed så visar vi både det aktuella erbjudandet samt det tidigare försäljningspriset. Det går även att lägga till information om hur länge priset gäller, detta gör ni med attributet sale_price_effective_date.

Det gör att priser som inte är en Daily Deal ändå märks som ett extra bra pris på vår tjänst. Dessutom blir det ännu tydligare för konsumenten om vad som gäller för just era erbjudanden.

För att rea-priser ska visas så måste du lägga till sale_price i vår standard feed eller Google Merchant-feed. Du kan också använda det valbara attributet sale_price_effective_date för att visa hur länge erbjudandet gäller (valfritt).

Medlemspriser

Om du har en kundklubb med medlemspriser så kan du visa dem på vår tjänst.

Butiker som aktiverat betaltjänsten Member Price och använder attributet member_price i sin standard-feed eller Google Merchant-feed har möjlighet att visa sina extra bra medlemspriser.

Ni behöver ange om medlemsskapet hos er kräver kompensation eller om det är gratis, detta gör ni via Business Center -> Inställningar -> Medlemsskapsprogram. Här anger ni också URL till vart man registrerar sig för medlemsskapet. Detta kommer sedan att visas i produktlistningen under butiksinformation.

Medlemspriser exkluderas i vår prishistorik.

Läs mer om attributet member_price här.

Behöver du hjälp eller mer information om våra nyheter? Kontakta oss.

Fick du svar på din fråga?