Auktoriserade återförsäljare på Prisjakt

Auktoriserade återförsäljare, en funktion för tillverkare inom produkten Featured Brand

P
Skrivet av Prisjakt B2B
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen Auktoriserad återförsäljare låter er som varumärke lyfta fram de återförsäljare ni rekommenderar. De utvalda återförsäljarna får en speciell badge i vår produktlistning.

Tjänsten Featured Brand krävs för att få tillgång till funktionen Auktoriserad återförsäljare. För mer info och prisuppgifter - kontakta [email protected].

I vårt Business Center kan ni lägga till, redigera och ta bort återförsäljare. Logga in med ert Prisjakt-konto och klicka på Auktoriserad återförsäljare i vänster-menyn.

Lägg till era auktoriserade återförsäljare:

Steg 1. Klicka på Lägg till återförsäljare

Steg 2. Välj vilken återförsäljare ni vill rekommendera

Steg 3. Välj om er rekommendation av återförsäljaren avser alla butikens kategorier (där era produkter finns) eller endast för specifika kategorier, ni kan välja topp- eller sub-kategorier.

Exempel på uppdelning:

• Butik A: Auktoriserad återförsäljare för alla era produkter.

• Butik B: Auktoriserad återförsäljare för era produkter under Prisjakts topp-kategorier "Foto & Video" + "Datorer & Tillbehör".

• Butik C: Auktoriserad återförsäljare för era produkter under Prisjakts sub-kategorier "Hörlurar" och "Mobilhögtalare".

Steg 4. Spara - Klart!

Tänk på - Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringar ni gör här syns utåt på Prisjakt.