Nyhetsbrev
Nytt på Prisjakt – vintern/våren 2022

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nytt på Prisjakt!

Vi drar igång det nya året med nya funktioner och förbättringar på vår webbsajt och i mobilappen så att våra användare kan fatta ännu bättre köpbeslut. Här är allt vi har vässat till den senaste tiden.

Upplys dina kunder om leveranstiden

Erbjudanden som innehåller leveranstid får bättre synlighet. För att inte tappa i synlighet på vår sajt – lämna information om din butiks leveranstider , antingen via Business Center eller direkt i Prisjakts nya prisfil.

Vår app är uppdaterad

Prisbevakningar på startsidan

Nu ser användarna sin senast aviserade prisbevakning på startsidan. . Det gör att användarna snabbt kan uppdatera sig kring prisförändringar på sina favoritprodukter, även om de klickat bort notiserna i mobilen.

Fler sätt att se dina produkter

Våra nya produktkort och visningsinställningar gör att användarna kan välja mellan en bildvy för större produktbilder eller en listvy för att smidigt överblicka alla produkter. Knappen "Lägg till lista" gör det också enklare för användaren att spara produkter medan denne söker och jämför.

Prisgrafen har fått ett lyft

Vi har även förbättrat vår prisgraf. Den har fått ett nytt utseende som gör det enklare att välja tidsperiod och vi har lagt till möjligheten att skapa prisbevakningar direkt från sidan (vilket sparar användarna några klick).

Fler förbättringar till vår sökfunktion

Vi arbetar hela tiden med att utveckla vår sökfunktion så att användarna kan hitta din butiks erbjudanden.

Genom att använda alla butiksdata på ett ännu bättre sätt kan vi ge användarna fler relevanta sökträffar som kan innebära att din butiks erbjudanden visas oftare. Vi har även gjort det möjligt för användarna att söka på butiker och speditörer direkt i sökrutan.

Dina synpunkter är ovärderliga för oss när vi förbättrar upplevelsen av Prisjakt. Så tveka inte att berätta för oss vad du tycker. Hör av dig här!