Kom igång med Prisjakt
Hur Dagens Deals och rea-sidor fungerar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Många konsumenter vill veta vad som är på rea. De hittar prissänkta produkter på Dagens Deals året runt, och på våra säsongsbaserade rea-sidor under till exempel Black Friday, mellandagsrean och Singles' Day.

Dagens Deals och våra säsongsbaserad rea-sidor fungerar likadant. Som butik behöver du bara se till att dina produkter och uppdaterade priser finns i vår databas. Erbjudandena väljs automatiskt.

Du hittar alla rea-sidor här: https://www.prisjakt.nu/tema

Kriterier för Dagens Deals och rea-sidor

Erbjudandena väljs automatiskt och kan inte läggas till manuellt av oss eller någon annan.

Vi visar erbjudanden från utvalda kategorier. Alla produkter och priser i vår databas i de här kategorierna har möjlighet att synas. För att synas måste de uppfylla våra kriterier.

Vi delar inte hela listan på kriterier, eftersom vi vill förhindra försök att runda dem. Hur som helst baserar vi kriterierna på prissänkning, produktens popularitet och hur tillgänglig produkten är på marknaden.

Som standard visar vi det mest populära (mest klickade) erbjudandet överst.

Kriterierna för rea-sidor mellan säsongerna

När våra säsongsbaserad rea-sidor är inaktiva (mellan rea-perioderna) visar vi en lista på 20 butiker. Butikerna väljs automatiskt och kan inte läggas till manuellt av oss eller någon annan.

Vi visar de butiker som har de mest populära (mest klickade) erbjudandena på Prisjakt just nu. Alla butiker i vår databas har möjlighet att synas.