Black Friday

Shoppa smart under Black Friday

Jonna avatar
Skrivet av Jonna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Black Friday- årets stora dag som alltid infinner sig fjärde fredagen i november månad! Black Friday finns i hela världen och de flesta butiker medverkar på ett eller annat sätt genom att ha erbjudande, kampanjer och sänkta priser på specifika produkter eller på hela sitt sortiment denna dag som kallas "handlarnas julafton".

Det är årets största readag med statistiskt stora prissänkningar på bland annat TV, mobiltelefoner, spel och hörlurar.

Men är priserna verkligen lägre på Black Friday? Ja, många av priserna är lägre på Black Friday och under hela Black Week, men tänk på att det inte är alla produkter som finns att köpa till kampanjpris.

Vår statistik visar att 45 procent av alla klickade produkter på Prisjakt kostade mindre under Black Friday 2019 jämfört med 14 dagar före.

Det lönar sig att vara uppmärksamma och följa prishistoriken på produkterna som du funderar på att köpa. Du hittar prishistoriken på varje produkts sida på Prisjakt.

Vår statistik visar att i genomsnitt var tionde produkt i våra populäraste kategorier kostar mer på Black Friday jämfört med 14 dagar tidigare. Kolla gärna in Dagens Deals som är extra intressant under Black Week.

Vill du inte missa om din favoritprodukt helt plötsligt får ett kampanjpris? Skapa en bevakning på produkten genom att klicka dig in på produktsidan och klicka sedan på "Bevaka"

Håll gärna utkik efter bra kampanjerbjudande hela veckan då många butiker kör Black Week priser. Om du önskar mer omfattande information om vad Black Friday innebär och lite råd & tips rekommenderar vi dig att klicka dig vidare till följande sida https://www.prisjakt.nu/tema/black-friday

Lycka till med ditt köp!