Konverteringspixel

Instruktioner för att komma igång med Prisjakts konverteringspixel

Fredrik Engström avatar
Skrivet av Fredrik Engström
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med vår avslutsuppföljning kan ni följa avslut i Business Center för att se konverteringsgraden på de klick Prisjakt levererat. En kostnadsfri tjänst!

Det första ni behöver göra är att aktivera tjänsten inne i Business Center, detta gör ni under Inställningar / Konverteringsspårning. Koden ni behöver kommer då genereras automatiskt tillsammans med ert unika Pixel-ID och Client-ID:

För vidare instruktioner har vi en dedikerad sida för vår konverteringspixel här: https://conversion.prisjakt.nu/

Där ni finner ni också utförlig dokumentation om pixeln och vårt API.

Vid frågor kontakta oss på [email protected]