Alla samlingar
För Användare
Använda Prisjakt
Hur använder man produktlistor på Prisjakt?
Hur använder man produktlistor på Prisjakt?
Prisjakt avatar
Skrivet av Prisjakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Planerar du ett hemmabygge? Kanske ska du renovera ett rum eller bygga en ny speldator? Om så är fallet är du förmodligen medveten om hur många produkter du behöver köpa. Prisjakt finns här för att hjälpa dig med i alla fall en del av processen. Inköpen!

Prisjakt uppdaterade nyligen funktionen inköpslistor. Listor hjälper dig att planera och hålla koll på de produkter du behöver till dina diverse projekt. För att kunna ta del av funktionen behöver du ett konto på Prisjakt. Detta gör det möjligt att skapa, spara och redigera flera inköpslistor.

För att nå funktionen klickar du på den lilla hjärtformade knappen till vänster på Prisjakts-startsida, tänk på att du behöver vara inloggad. Det kommer fram en popup-meny, där kan du skapa och namnge en ny lista. Det går även att redigera listor som redan är skapade. När en lista är skapad återstår bara att lägga till lämpliga produkter. Detta görs genom att klicka på en hjärtformad knapp med namnet SPARA som finns på våra produktsidor, strax under prishistorik-grafen.

I listan kan du se enskilt pris per produkt, totala kostnaden för de tillagda produkterna, ändra hur många produkter du vill köpa av en vara, sätta igång bevakning på en produkt och enkelt ta bort en produkt. Du kan dessutom jämföra alla produkterna listan.

Hoppas funktionen kan komma till användning för dig i framtida projekt!

Fick du svar på din fråga?