Använda Prisjakt
Att jämföra produkter på Prisjakt - en snabbguide
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Visste du att Prisjakt inte enbart är en prisjämförelsetjänst? På Prisjakt kan man även jämföra produkter och deras olika egenskaper för att hitta den produkt som passar dig bäst!

Att hitta rätt pris är vanligtvis det andra steget i jakten på den rätta produkten! Det första är att bestämma vad man vill köpa och vilken variant, det kan vara knepigt eftersom det finns tusentals produkter, från hundratals tillverkare och butiker. Inte helt enkelt, vi vet. Prova därför vår produktjämföelsefunktion och låt den hjälpa dig göra ett smartare val.

Allt du behöver göra är att klicka på JÄMFÖR-knappen på en produktsida, som ligger strax under prishistorik-grafen, i det övre högra hörnet på skärmen (om du använder Prisjakts skrivbordsversion).

När jämförelsefunktionen är aktiv är det bara att hitta och lägga till produkter från samma kategori via sökfältet i funktionen, det fungerar även att lägga till produkter via “Liknande produkter” fältet som finns på höger sida av skärmen. Och voilà! Alla likheter och skillnader i produktegenskaper, på ett ställe.

Du kan även välja produkter att jämföra direkt via kategorisidan. Du aktiverar produktjämförelsefunktionen genom att klicka på “våg-ikonen” som finns till höger ovanför produkterna.