Använda Prisjakt
Prisjakt - en jämförelsetjänst

Tänk på att Prisjakt är en jämförelsetjänst, inte en butik

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På Prisjakt kan du hitta information om butiker och produkter, men vi säljer ingenting själva. Har du funderingar kring planerade eller redan genomförda köp är det istället butiken du handlade av du ska kontakta.

Vill du veta mer om en produkt och inte hittar just den informationen på Prisjakt är det antingen tillverkaren, eller någon av butikerna som listas för produkten, du ska kontakta för att få hjälp.

Saknar du någon särskild information som du tycker borde finnas på Prisjakt är du mer än välkommen att höra av dig.

Vår supportavdelning finns tillgänglig måndag till fredag kl 09.00-17.00
Med undantag för dag innan röd dag, då har vi öppet kl 09.00-15.00.

Du når oss via messenger-funktionen som ligger synlig i nedre högra hörnet på vår webbplats. Klicka bara på pratbubblan så öppnas ett fönster där du välkomnas av vår chatbot IO.

Med vänliga hälsningar
Supportgänget på Prisjakt