Analytics Reporting API

Prisjakt Analytics Reporting API är det mest avancerade sättet för att programmatiskt komma åt din data från Prisjakt Analytics.

P
Skrivet av Prisjakt B2B
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Prisjakts Analytics Reporting API kan du komma åt följande data för dina profilerade butiker på Prisjakt:

• Daglig kostnad per prissegment

• Dagligt antal klick per prissegment

Du kan komma åt alla dina profilerade butiker för alla marknader som är kopplade till ditt Prisjakt Analytics konto.

För att använda Prisjakt Analytics Reporting API behöver du:

• Ett Prisjakt konto

• Minst en profilerad butik på Prisjakt. Om du inte har en profilerad butik kan du skapa en här.

Använd API direkt och bygg din egen app

För att använda PriceSpy Analytics Reporting API behöver du följande:

• Ditt Prisjakt konto

• En Schibsted API Nyckel. Du kan begära en nyckel och API dokumentation via <[email protected]>

Om du har ett Mulesoftkonto så kan du läsa API-dokumentationen direkt och få tillgång till ett test-API på vår API-gateway.