Bevakningar

Bevaka produkt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du planerar att köpa en produkt är det ett perfekt tillfälle att dra nytta av vår bevaknings-funktion, när priset på produkten du bevakar har sänkts får du direkt en notis.

Gör så här:

Leta först upp produkten du vill sätta en bevakning på, tänk på att det behöver vara en indexerad produkt - dvs en produkt vi har en produktsida för.

När du är inne på produktsidan klickar du på knappen "Bevaka"

Här kan du kan ställa in:

• Att få notis när en prissänkning sker

• Att få en notis när priset sjunker under inställd gräns

• Att bara få notis om produkten finns i lager

• Att bara ta med butiker med ett visst betyg (1-5 stjärnor)

När du är nöjd med dina val är det bara att klicka på Bevaka pris

Vill du ändra eller ta bort dina bevakningar, hittar du dem ute i vänstra kanten. Klicka på de 3 prickarna så dyker en meny upp där du kan editera eller ta bort din bevakning.

Lycka till!