Produktanmeldelse
P
Skrevet av Prisjakt B2B
Oppdatert over en uke siden

Riktig forventning gir fornøyde kunder. Vis hva andre synes om produktet med vurderinger fra Prisjakt. Nå kan du enkelt vise Prisjakts produktvurderinger i butikken din.

Velg mellom følgende oppsett:

small1

small2

big

Legg til følgende skript på hjemmesiden.

<script defer src="https://cdn.pji.nu/b2b/widgets/product-rating/index.js" ></script>

Legg til følgende kode der du vil at widgeten skal vises. Bytt ut butikk-id og

produkt-ID med riktige verdier.

<div class="product_rating_widget" shop="{your shopID}" product="{your productID}" market="NO" ></div>

Alternativt kan gtin brukes i stedet for butikk og produkt.

<div class="product_rating_widget" market="NO" gtin="{your gtin}" ></div>

Med HTML-dataattributter.

<div class="product_rating_widget" data-shop="{your shopID}" data-product="{your productID}" data-market="NO" ></div>

Alternativt med data-gtin.

<div class="product_rating_widget" data-market="NO" data-gtin="{your gtin}" ></div>

Følgende alternativer kan legges til.

layout='small1', 'small2', 'big'// Chooses layout
utm-campaign={{string}} // Any string which will set utm-campaign tag

Eksempel:

<div class="product_rating_widget" shop="5020" product="4739456" layout="small2" utm-campaign="SOTY" market="NO" ></div>