Inventory Analysis

Verktøyet Inventory Analysis viser, sammenligner og henter pris- og rangeringsdata for butikken deres.

Damian Machelski avatar
Skrevet av Damian Machelski
Oppdatert over en uke siden

Verktøyet Inventory Analysis viser, sammenligner og henter pris- og rangeringsdata for butikken deres. Dere kan sammenligne deres posisjon mot butikken som har høyest plassering for et produkt, og se hvor stor forskjell det er i pris.

Verktøyet Inventory Analysis viser, sammenligner og henter pris- og rangeringsdata for butikken deres. viser alle kategorier og produkter som finnes på Prisjakt.

Standardvisningen viser en filtrering med deres sortiment på Prisjakt, og dere kan velge å bare se produktene som er på lager. All filtrering er frivillig og kan slås av.

Tabellen viser åtte kolonner med viktige data:

• Produkt

• Popularitet

• Antall butikker

• Butikk

• Laveste pris

• Forskjell fra laveste pris

• Din pris

• Din rangering

Kolonnen Popularitet viser produktets plassering i kategorien, og kolonnen Butikk viser butikken som har den beste plasseringen for produktet. En stjerne ved butikken viser at de er en betalende kunde. Kolonnen Din rangering viser deres plassering på produktsiden.

Hvis flere butikker har samme pris for et produkt, gjennomfører vi ytterligere kontroller av plasseringen. Les mer om det her

Dere kan laste ned alle data som en CSV-fil for de kategoriene der butikken deres har produkter. Velg kategorien dere vil laste ned data fra, og klikk på nedlastingsknappen.

Inventory Analysis er tilgjengelig for premiumkunder. Kontakt salgsavdelingen vår for mer informasjon.