For merker
Autoriserte forhandlere på Prisjakt

Synliggjør de autoriserte forhandlerne deres

P
Skrevet av Prisjakt B2B
Oppdatert over en uke siden

Med funksjonen Autorisert forhandler kan dere som varemerke fremheve forhandlerne dere anbefaler. De utvalgte forhandlerne får et spesielt merke i produktlisten.

Tjenesten Featured Brand kreves for å få tilgang til funksjonen Autorisert forhandler. Kontakt [email protected] for mer informasjon og priser.

I vårt Business Center kan dere legge til, redigere og fjerne forhandlere. Logg inn med Prisjakt-kontoen deres, og klikk på Autorisert forhandler i menyen til venstre.

Legg til autoriserte forhandlere:

Trinn 1. Klikk på Legg til forhandler.

Trinn 2. Velg hvilken forhandler dere vil anbefale.

Trinn 3. Velg om anbefaling av forhandleren gjelder alle kategorier for butikken (der dere har produkter) eller bare for utvalgte toppkategorier.

Eksempel på inndeling:

• Butikk A: Autorisert forhandler for alle produktene deres.

• Butikk B: Autorisert forhandler for produktene deres under Prisjakt-toppkategoriene "Foto og video" og "Datamaskiner og tilbehør".

Trinn 4. Lagre, og så er du ferdig!

Det kan ta opptil 24 timer før endringer dere gjør her, blir synlige på Prisjakt.