Nyhetsbrev mars 2022

Oppdatert over en uke siden

Vis leveringstjenestene dine

For Prisjakts brukere er det ikke bare prisen som avgjør om det blir kjøp, men også levering spiller inn. Gjør derfor tilbudet ditt på Prisjakt enda bedre ved å vise leveringstjenestene dine.

Øk din synlighet

Våren er rundt hjørnet og du kan endelig begynne å forberede deg på et liv utendørs. Solrike dager og varmere temperaturer har ført til at Prisjakts besøkende har blitt mer interessert i våre kategorier Sport & Fritid og Hage. Det er fortsatt ledig annonseplass i disse kategoriene, så ikke gå glipp av sjansen til å øke din synlighet.

Slik samler du anmeldelser hos Prisjakt

En avgjørende del for å få bedre synlighet på Prisjakt er at dere ber kundene om å skrive anmeldelser av butikken. En naturlig måte å få kunder til å skrive en anmeldelse på, er å spørre dem når de har gjennomført kjøp. For eksempel ved å inkludere en lenke til siden deres på Prisjakt i ordrebekreftelsen.

Styrk vinnersjansene dine i Årets butikk 2022

For å samle så mange anmeldelser som mulig og øke sjansene for å vinne, bør du fortelle kundene dine at du konkurrerer om å bli Årets butikk. Enten på butikksiden, i nyhetsbrev, sosiale medier eller i butikkens ordrebekreftelser.

Vi har ferdig materiale du bare kan laste ned og bruke i dine egne kampanjer.