Nyhetsbrev
Nyhetsbrev - Februar 2022

Oppdatert over en uke siden

Spennende nyheter!

Vi har jobbet med å forbedre en rekke ting på Prisjakt for å gjøre opplevelsen så god som mulig! Her er noen av tingene vi har jobbet med i det siste!

Informer kundene dine om leveringstider

Fra nå av kan du gjøre tilbudet ditt på Prisjakt enda mer synlig! Vi har gjort det mulig for deg å legge til informasjon om dine leveringstider for å gjøre tilbudet ditt enda bedre. Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom Business Center eller ved å oppdatere prisfilen din.

Appen er oppdatert!

Vi har oppdatert appen vår med en rekke forbedringer. Blant annet har vi gjort det mulig for brukerene å se «prisvarsler» allerede på startsiden. De kan også enklere legge til produkter til listen sin med et enkelt tastetrykk. Disse forbedringene gjør det enklere for brukere å lagre tilbudene dine.

Årets butikk 2022

Som vi tidligere har sagt vil vi gjøre noen endringer i konkurransen Årets butikk 2022. Blant dem er konkurranseperioden forlenget og anmeldelser vil telles fra 1. desember 2021 til 30. november 2022. Vi vil også oppdatere de ulike konkurransene kategorier, men mer om dette snart!