Nyhetsbrev
Nye funksjoner for Prisjakt for høsten/vinteren 2021

Nå er det enklere å finne brukte produkter, finne det riktige tilbudet og mye mer

Prisjakt avatar
Skrevet av Prisjakt
Oppdatert over en uke siden

Vi i Prisjakt arbeider hele tiden for å bli bedre, og tilbakemeldingene fra brukerne våre er helt avgjørende for at vi skal kunne gjøre det enda enklere å finne gode tilbud. Dette har vi forbedret i det siste basert på brukernes tilbakemeldinger.

Nå er det enklere å finne brukte produkter

Visste du at du kan finne brukte produkter på Prisjakt? Brukte og overhalte produkter og demoprodukter har vært tilgjengelig en stund. Men brukerne har sagt at det kan være vanskelig å se forskjellen på brukte og nye produkter, så derfor har vi delt dem i to lister. Heretter kan brukerne enkelt se tilbud på brukte produkter i en separat liste.

Finne det riktige tilbudet

Det har alltid vært mulig å finne den laveste prisen hos Prisjakt, men etter å ha snakket med brukerne våre, fant vi ut at prisen ikke nødvendigvis er den viktigste faktoren for å ta den riktige beslutningen. En av brukerne sa det på en elegant måte:

"Jeg vil finne en butikk som jeg stoler på, som selger produktet jeg trenger, til en fornuftig pris."

Den er god! I tillegg til å sortere listen etter pris, kan brukerne nå også sortere den etter anbefalt og laveste pris på lager. Når de velger laveste pris på lager, vises tilbudene etter tilgjengelighet. Hvis de sorterer etter anbefalt, sorteres listen basert på en kombinasjon av tilgjengelighet, pris og pålitelighet.

Nå er det enda enklere å finne den riktige butikken

Av og til selger mange butikker det samme produktet. Vi fremhever de relevante butikkene, slik at det blir enklere å bestemme seg.

Heretter fremhever vi tilbud som er «laveste pris på lager» og «anbefalt av brukere» øverst på produktsiden. Det betyr ikke at vi har endret listene våre. De er akkurat som de har vært.

Vi kommer også til å fremheve sponsede butikker, slik at du får muligheten til å kjøpe synlighet øverst på siden.

For å få en bedre sjanse til å bli en fremhevet butikk, er det viktig at du oppfordrer kundene dine til å skrive anmeldelser når de har handlet hos deg. Jo flere anmeldelser du får, desto mer pålitelig blir butikken din!

Nå er det enklere enn noensinne å søke etter tilbud

Vi mener at søkereisen består av tre deler – før søket, under søket samt resultatene. Hovedmålet vårt er å sørge for at brukerne finner det de leter etter, med så lite arbeid som mulig. Ikke lenger mange millioner ikke-relaterte produkter. Stavefeil skal ikke lenger være en hindring. Og hvis de ikke er sikre på hva de leter etter, vil de nye forslagene våre forhåpentligvis få dem på riktig vei.

Dette er det helt nye søket vårt:

Forbedret utforming av søkefeltet

Den første delen av forbedringene er selve søkefeltet. Den oppdaterte utformingen gjør det enklere å få øye på – og å bruke.

Nylige og populære søk

Nå kan brukerne fortsette der de slapp forrige gang de besøkte Prisjakt. Vi har inkludert nylige søk samt populære søk, som er produktene andre brukere søker etter, og som kan være til inspirasjon.

Prediksjoner/forslag/autofullføring

Vi har inkludert forslag og prediksjoner i søkefeltet, basert på kategorier, butikker og produkter. Det gjør det enklere for brukerne å finne det de leter etter, samtidig som de kan oppdage nye og spennende produkter.

Mente du?

Brukerne får forslag hvis de staver noe feil, slik at de ikke lenger føler seg ensomme og forlatte i jakten.

Ny struktur for resultatsiden

Når brukerne trykker på Enter og kommer til resultatsiden, kan de vise resultatene gruppert etter Produkter, Kategorier, Butikker eller Merker. Det betyr at de endelig kan gå til en Kategoriside eller Merkeside rett fra søkeresultatet. Med den nye fanelinjen er det også enklere å navigere mellom delene.

Ny produktvisning

Vi har laget tre nye måter å vise tilbudslisten på. Den mer visuelle kortvisningen, den mer produktfokusert infolisten og den kompakte listen som gir bedre oversikt over alle tilbudene.

Det var nyhetene for denne gang, folkens. Fortsett å gi oss tilbakemeldinger.