Availability - Prisjakts produktfeed
Oppdatert over en uke siden

Hvorfor ?

Dette attributtet er obligatorisk. Bruk attributtet for tilgjengelighet [availability] for å informere brukerne om du har et bestemt produkt på lager eller ikke.

Format:

Type: String

Koding: UTF-8

Kan gjentas: Nei

Dette er de støttede verdiene du kan velge mellom:

• [in_stock]

Produktet kan bestilles

Viktig:

Det er to måter å spesifisere leveringstid, enten via en standardisert produktfeed i Google-, Prisjakt-format eller i Business Center under Leveringstjenester

• [out_of_stock]

Produktet er ikke lenger på lager

Viktig: Produktet skal fortsatt kunne bestilles. Kjøpsknappen må derfor bli aktiv og det skal være mulig å gjennomføre bestillingen.

• [preorder]

Du tar for tiden imot bestillinger av dette produktet, men det er ikke lansert ennå. Du må sende inn attributtet for dato for tilgjengelighet [availability_date] for å angi når produktet blir tilgjengelig for levering.

• [download]

Produktet sendes via digitale kanaler, for eksempel via e-post

• [not_available_for_purchase]

Produktet kan ikke bestilles. Det må merkes på produkter som ikke kan kjøpes i det hele tatt (ikke har en aktiv kjøpsknapp)

• [pickup]

*OBS!* Brukes ikke lenger! Istedenfor, sett opp henting i butikk via leveringstjenester i Business Center

Filformat

Eksempelverdi

XML-feeder

<availability>out_of_stock</availability>

CSV- feeder

out_of_stock

Kravspesifikasjon:

• Bruk oppdatert lagerinformasjon

• Ikke sett attributtet for tilgjengelighet til out_of_stock for produkter du ikke selger lenger. Bruk [not_available_for_purchase] eller fjern alle utgåtte produkter fra produktinformasjonen din.