Condition - Prisjakts produktfeed
Oppdatert over en uke siden

Hvorfor?

Dette attributtet er obligatorisk. Bruk attributtet for tilstand [condition] til å informere potensielle kunder om tilstanden til produktet du selger.

Format:

Type: String

Koding: UTF-8

Kan gjentas: Nei

Dette er verdiene som støttes for dette attributtet:

• [new]

Produktet er nytt og har aldri vært brukt. Det leveres i originalemballasjen, som ikke er åpnet

• [used]

Produktet har vært brukt før, originalemballasjen er åpnet eller mangler

• [demo]

Produktet har vært brukt i butikkvinduer eller til testing

• [refurbished]

Produktet er ikke nytt, men det er profesjonelt overhalt og så godt som nytt, både i utseende og funksjon. Det leveres også med produktgaranti

• [damaged packaging]

Produktet er nytt i originalemballasjen men emballasjen er skadet

Filformat

Eksempelverdi

CSV-feeder

new

XML-feeder

<condition>new</condition>

Kravspesifikasjon:

• Bruk kun ett attributt av denne typen per produkt