Hvordan bruker man produklister på Prisjakt?

Kort forklaring på hvordan du lager og bruker produktlister

Hei der!

Planlegger du en boligbygging? Kanskje å pusse opp et rom eller bygge en ny gaming rigg? I så fall er du sannsynligvis klar over hvor mange ting du trenger å kjøpe og gjøre. Prisjakt er her for å hjelpe deg med minst en del av prosessen. Shopping!

Nylig oppdaterte vi funksjonen vår for å lage handlelister, noe som vil være en enorm hjelp i planleggingen av prosjektene dine. For å få den fulle opplevelsen, må du ha en konto på Prisjakt. Det lar deg lage, lagre og redigere flere handlelister.

Når du er logget inn, klikker du på den lille hjerteformede knappen på venstre side av hovedsiden til Prisjakt.

Det vil hente opp en lokalmeny der du kan opprette og navngi den nye listen.

Så er det bare å legge til egnede produkter, ved å klikke på en hjerteformet knapp med navnet LAGRE på hver produktside, rett under prisgrafen. Og vipps, der er den nye listen din er klar!

I listen kan du se hvor mye alle de tilførte produktene vil koste.

Du kan enkelt sette opp prisvarsler for hvert av de tilførte produktene

Du kan endre hvor mange produkter du ønsker å kjøpe, og fjerne et produkt eller en produktliste.

Så enkelt og så funksjonelt.