Sammenligning av produkter - hurtigguide

Hvordan sammenligne produkter

Hei der!

Så du er her for å sammenligne priser? Godt valg, siden vi er prissammenlignings tjenesten. Men vet du hva? Vi kan også hjelpe deg med å sammenligne produkter du liker!

Normalt bør det å se etter et produkts laveste pris være det andre trinnet. Den første er å bestemme hvilket produkt du trenger / ønsker å kjøpe. Og denne er spesielt vanskelig, siden vi har tusenvis av produkter, fra hundrevis av produsenter, fra hundrevis av butikker. Så hvilket produkt passer best til dine behov? Prøv vår produktsammenligningsfunksjon og ta bare de beste beslutningene.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på SAMMENLIGN-knappen, som ligger rett under prisgrafen, øverst til høyre på skjermen (hvis du bruker Prisjakt desktop-versjon).

Når prissammenligningstjenesten er aktiv er det bare å finne og legge til andre produkter fra samme kategori i søkefeltet eller forslagene, på høyre side av skjermen.

Og voilà! Alle forskjellene og likhetene i funksjoner eller spesifikasjoner, på ett sted.

Du kan til og med sammenligne flere produkter samtidig eller velge produkter du vil sammenligne på kategorisiden (bare klikk på et ikon i liten skala).

Så lett å ta den beste avgjørelsen!