Ett produkt - forskjellige varianter på samme sted

Finn alle variantene av ett produkt

Hei der!

Leter du etter en spesifikk variant av ønsket produkt? Ingen fare, vi hjelper deg!

Selv om det ser ut til at produktoppføringer på Prisjakt har blandede varianter og typer av et bestemt produkt, er det et alternativ å se hva slags varianter hver av de oppførte butikkene tilbyr.

Du må bare klikke på tre prikker på venstre side av hver butikk

Og den viser listen over alle varianter som hver butikk har å tilby, sortert fra den billigste til den dyreste.

Her kan du finne forskjellige farger, noen ganger størrelser, utgaver etc.

Enkelt, ikke sant?