Vil du ha hjemleveranse? Nytt ikon på Prisjakt!

Hjemmelevering, leveringsalternativer

Oppdatert over en uke siden

Heisann!

I tider som disse er det ekstra viktig for oss å fortelle hvilke butikker som har uttalt at de kan levere varer helt hjem til deg i stedet for til nærmeste post utlevering. Disse butikkene er merket med vårt nye hjemleveringsikon.

Til tross for ikonet, kan det hende at levering av hjem ikke er mulig for hele butikkens sortiment eller til alle områder i landet.

Hvis du har ytterligere spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss - klikk her!