Inventory Analysis

Inventory Analysis näyttää, vertaa ja hakee kauppasi hinta- ja sijoitustietoja.

P
Tekijä: Prisjakt B2B
Päivitetty yli viikko sitten

Voit verrata kauppasi tilannetta kauppaan, joka on
sijoituksissa korkeammalla tietyn tuotteen osalta, ja katsoa,
millainen hintaero on.

Inventory Analysis näyttää kaikki Hintaoppaan kategoriat ja tuotteet.
Perusnäkymässä näkyy suodatettuna kauppasi valikoima
Hintaoppaassa, ja voit valita näytettäväksi vain varastossa olevat
tuotteet. Suodatus voidaan myös poistaa käytöstä.

Taulukossa on tärkeitä tietoja kahdeksassa sarakkeessa:

• Product (tuote)

• Popularity (suosio)

• Number of shops (kauppojen määrä)

• Shop (kauppa)

• Lowest price (alin hinta)

• Difference to lowest price (ero alimpaan hintaan)
    Your price (oma hintasi)
    Your rank (sijoituksesi)

Popularitet-sarakkeessa näkyy tuotteen sijoitus omassa
kategoriassaan, ja Butik-sarakkeessa näkyy kauppa, jonka sijoitus
on kyseisen tuotteen osalta paras. Tähti kaupan vieressä tarkoittaa,
että kyseessä on maksava asiakkaamme. Din rank -sarakkeessa
näkyy sijoituksesi tuotesivulla.
Jos jotain tuotetta myydään samaan hintaan monessa kaupassa,
määritämme sijoituksen lisätarkastusten avulla. Lisätietoja asiasta
on täällä.

Kaikki tiedot voidaan ladata csv-tiedostona niiden kategorioiden
osalta, joissa kaupallasi on tuotteita. Valitse kategoria, jonka tiedot
haluat ladata, ja klikkaa latauspainiketta.

Inventory Analysis on vain premium-asiakkaiden käytettävissä. Lisätietoja saat
myyntiosastoltamme.