Kaikki kokoelmat
Kauppoja varten
Hintaoppaan syksyn/talven uudet ominaisuudet

Prisjakt avatar
Tekijä: Prisjakt
Päivitetty yli viikko sitten

Me Hintaoppaalla pyrimme parantamaan palveluamme jatkuvasti, ja käyttäjien palaute auttaa meitä helpottamaan heidän ostopäätöksiään. Palautteen perusteella olemme tehneet äskettäin seuraavat parannukset.

Käytettyjen tuotteiden löytäminen on nyt helpompaa

Tiesitkö, että Hintaoppaasta voi nykyään etsiä myös käytettyjä tuotteita? Käytetyt, kunnostetut ja esittelytuotteet ovat olleet mukana palvelussa jo jonkin aikaa. Käytettyjen tuotteiden erottaminen uusista on kuulemma kuitenkin ollut hankalaa, joten jaoimme ne eri listoille. Jatkossa käyttäjämme näkevät tuotteita etsiessään siis käytetyt tuotteet eri listalla.

Paras vaihtoehto löytyy entistä kätevämmin

Edullisimman hinnan löytäminen Hintaoppaassa on ollut mahdollista aina, mutta käyttäjien palautteen perusteella tajusimme, ettei hinta välttämättä ole ostopäätösten teossa tärkein tekijä. Eräs käyttäjä tiivisti asian mainiosti:

”Haluan löytää kaupan, johon luotan ja jossa etsimääni tuotetta myydään kohtuulliseen hintaan.”

Paremmin ei asiaa voisi ilmaista! Halvimman hinnan lisäksi käyttäjät voivatkin nyt lajitella tuotteet myös suositusten ja edullisimman heti saatavilla olevan tuotteen hinnan perusteella. Kun lajitteluperusteena on Alin hinta, varastossa, vaihtoehdot näytetään saatavuuden mukaan. Jos taas valittuna on Käyttäjien suositus, tuotteet lajitellaan saatavuuden, hinnan ja luotettavuuden yhdistelmän perusteella.

Oikean kaupan löytäminen on tästedes helpompaa

Joitakin tuotteita myydään useissa kaupoissa. Halusimme helpottaa oikean kaupan löytämistä ja ostopäätösten tekoa nostamalla esiin relevanteimpia vaihtoehtoja.

Tästedes edullisimmat varastossa olevat tuotteet ja käyttäjien suosittelemat tuotteet näkyvät erottuvasti tuotesivun yläosassa. Emme silti ole muokanneet listojamme – ne ovat täysin ennallaan.

Nostamme esiin myös premium-kauppoja – näkyvyyttä sivun yläreunassa on siis myös ostettavissa.

Jos haluat parantaa kauppasi mahdollisuuksia saada näkyvyyttä, kannusta asiakkaitasi kirjoittamaan kaupalle arvosteluita. Hyvät arvostelut parantavat luotettavuutta.

Tuotteiden hakemista on helpotettu

Hakuprosessi on kolmiosainen: siihen kuuluvat hakua edeltävä vaihe, itse haku ja hakutulokset. Tärkein tavoitteemme on auttaa käyttäjiä löytämään etsimänsä mahdollisimman vähällä vaivalla. Heidän ei tarvitse enää selata miljoonia hakuun liittymättömiä tuotteita. Heidän ei tarvitse enää kärsiä tuloksettomiin hakuihin johtavista kirjoitusvirheistä. Jos käyttäjä ei ole varma, mitä hän etsii, uudet ehdotuksemme ehkä ohjaavat häntä oikeaan suuntaan.

Tältä upouusi hakumme näyttää:

Parannuksia hakukentän ulkoasuun

Ensimmäiset parannukset koskevat itse hakukenttää. Uuden ulkoasun ansiosta sen huomaa helpommin, ja sitä on myös helpompi käyttää.

Viimeisimmät ja suositut haut

Käyttäjät voivat nyt jatkaa siitä, mihin he jäivät viimeksi Hintaopasta käyttäessään. Olemme lisänneet hakuun viimeisimmät ja suositut haut (eli tuotteita, joita Hintaoppaan käyttäjät etsivät usein ja joista muutkin saattavat olla kiinnostuneita).

Ennakoiva teksti / ehdotukset / automaattinen täydennys

Olemme lisänneet hakukenttään kategorioihimme, kauppoihin ja tuotteisiin pohjautuvat ehdotukset ja ennakoivan tekstin. Tarkoitus on auttaa käyttäjiä löytämään sekä etsimänsä että uusia ja kiinnostavia tuotteita.

Tarkoititko tätä?

Jos käyttäjä tekee kirjoitusvirheen, palvelu ehdottaa nyt vaihtoehtoja, jotta tie ei tyssää siihen.

Tulossivun uusi rakenne

Kun käyttäjä painaa Enter-painiketta ja päätyy tulossivulle, hän voi nyt tarkastella tuloksia tuotteittain, kategorioittain, kaupoittain tai brändeittäin ryhmiteltynä. Hakutuloksista pääsee siis vihdoin suoraan kategoria- tai brändisivulle. Uuden välilehtipalkin ansiosta myös eri osioiden välillä liikkuminen on nyt helpompaa.

Uusi tuotenäkymä

Vaihtoehtojen listaa voi nyt tarkastella kolmella uudella tavalla. Korttinäkymä on entistä visuaalisempi, tietoluettelo sisältää runsaasti tuotetietoja, ja kompaktista luettelosta saa paremman yleiskuvan.

Siinä kaikki tällä erää! Annathan meille hyödyllistä palautetta vastaisuudessakin.