Vuoden paras kauppa 2023

Kaikki kilpailusta

Prisjakt avatar
Tekijä: Prisjakt
Päivitetty yli viikko sitten

Vuoden paras kauppa 2023 ‑kilpailu järjestetään 1.12.2022–30.11.2023, ja voittajat julkistetaan 14.12.2023.

Mistä kilpailussa on kyse?

Hintaopas on palvelu kuluttajilta kuluttajille. Käyttäjämme valitsevat myös vuoden parhaan kaupan, sillä kellään muulla ei ole siihen yhtä hyviä valmiuksia. Siksi uskallamme väittää, että Hintaoppaan vuoden parhaan kaupan titteli on alan tärkein tunnustus. Sen on jo vuodesta 2010 saakka saanut kauppa, joka todella asettaa ostokokemuksen ja kuluttajat etusijalle.

Aiemmin vuoden paras kauppa on päätetty erillisellä äänestyksellä, mutta vuodesta 2020 kilpailu on perustunut kauppa-arvosteluihin. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaupalle parasta mainosta. Haluamme kannustaa käyttäjiämme – siis sinun asiakkaitasi – kertomaan näkemyksistään ja kokemuksistaan, jotta muut voivat tehdä valistuneempia päätöksiä.

Vuoden paras kauppa 2023‑kilpailun voittajat

Kilpailussa palkitaan päävoittajan eli vuoden 2023 parhaan kaupan lisäksi kaupat, jotka sijoittuvat korkeimmalle eri kategorioissa:

Vuoden paras kauppa

Urheilu & harrastukset

Vuoden tulokas

Kauneus & terveys

Koti & sisustus

Autot & tarvikkeet

Remontti & puutarha

Lapset & perhe

Tietokoneet & pelaaminen

Kodin elektroniikka