Produktanmeldelser
Opdateret over en uge siden

Den rette forventning skaber tilfredse kunder. Vis, hvad andre synes om produktet med anmeldelser fra Prisjagt. Nu kan du nemt vise Prisjagts produktanmeldelser i din butik.

Vælg mellem følgende layouts:

small1

small2

big

Instruktioner

Føj følgende script til startsiden.

<script defer src="https://cdn.pji.nu/b2b/widgets/product-rating/index.js" ></script>

Tilføj følgende tag, hvor du gerne vil have vist din widget. Erstat shop-id og produkt-id med de korrekte værdier.

<div class="product_rating_widget" shop="{shop-id}" product="{produkt-id}" market="DK"></div>

Alternativt kan gtin bruges i stedet for butik og produkt.

<div class="product_rating_widget" gtin="{gtin}" market="DK"></div>

Med HTML-dataattribut.

<div class="product_rating_widget" data-shop-id="{shop-id}" data-product-id="{produkt-id}" data-market="DK"></div>

Alternativt med data-gtin.

<div class="product_rating_widget" data-gtin="{gtin}" data-market="DK"></div>

Følgende muligheder kan tilføjes.

layout='small1', 'small2', 'big'
utm-campaign={{string}}

Eksempel:

<div class="product_rating_widget" shop="5020" product="4739456" layout="small2" utm-campaign="SOTY" market="DK"></div>