Prisopdatering fra og med 1. juli

Den 1. juli gennemfører Prisjagt en prisjustering

Opdateret over en uge siden

Den 1. juli gennemfører Prisjagt en prisjustering. For at være mere nøjagtige i pris pr. klik tilføjer vi prissegmenter og går fra de nuværende 6 til 22 segmenter. Nedenfor kan du se, hvilke kategorier der hører til hvilket segment fra 1. juli. Ikke alle prissegmenter har kategorier tilordnet.

Segment 1

1.50 kr

Chipsetkølere, Computer fan controllers, Datakabler*, Gasflasker, Grafikkortkølere, HDD-dockingstationer, Hukommelseskølere, Kølere til harddiske, Mobile kasser, Spil & konsoller*, Stik, TV-kort

Segment 2

1.55 kr

-

Segment 3

1.60 kr

Bluetooth trackere, Computer blæsere, CPU kølere, Cykellygter, Docking stationer til mobiler, Firewire kabler, Fiskeri*, Grafikkort (AGP), Lagringsmedier*, Landsholdstrøjer, Laptopkølere, Levnedsmiddel*, Mobilholdere, USB hubs, VGA kabler

Segment 4

1.65 kr

Bundkort, Controllerkort, CPU'er, Fiberoptiske netværkskabler, Floorball*, GPS enheder, Kabelafdækning & Kabelstyring, Kompasser, Komponentkabler, Lydkort, Lydomkobler & billedeomkobler, Mopper og spande, Optiske drev, S-videokabler, SCART kabler, Skridttællere, Stopure, Tastaturer & mus*, Træningsudstyr*, Videoredigering

Segment 5

1.70 kr

Billedskærme, Bærbare computere, Computere*, Docking stationer til computere, Eksterne grafikkkortkabinetter, Grafikkort, Kabinetter & strømforsyninger, Komplett vandkølingssystemer, Køleblok til vandkøling, Lydkabler, Mobiltelefoner, Netværk*, Parfume, RAM (hukommelse)*, Reservoirs til vandkøling, Tablets, TV, UPS, Vandpumper, Vandradiator, Virtual Reality (VR), Webcams

Segment 6

1.75 kr

Basketbolde, Håndbolde, Volleybolde

Segment 7

1.80 kr

Vaskemidler og hygiejne

Segment 8

1.85 kr

Badminton*, Campingkøkkener & tilbehør, Fodbold, Kampsport*, Olie og kemikalier*, Padel*, Poser til støvsuger, Tennis*

Segment 9

1.90 kr

Glidemiddel, Hjulkapsler, Kondomer

Segment 10

2.09 kr

Bordtennis*, Cykeldæk, Cykellåse, Cykelstole & barnestole cykel, Cykeltights, Hovedtelefoner, Jul, Kontorartikler, Lyd & billede*, Mobilopladere, Sko tøj & tilbehør*, Skønhed & helse*, Software*, Spillekonsoller, Trådløse opladere

Segment 11

2.29 kr

Bilpleje og rengøring*, Computerhøjttalere, Printere & scannere*

Segment 12

2.39 kr

Adaptere, Antennekabler, HDMI DVI & DisplayPort kabler, Netværkskabler, Strømkabler, Strømskinner, Transientbeskyttelser

Segment 13

2.49 kr

Babyprodukter & børneprodukter*, Beskæring buske & træer, Biltilbehør*, Camping*, Cykelcomputere, Cykelhjelme, Golf*, GPS og bilteknologi*, Grilltilbehør, Gødningstyper, Havebrug*, Kamera & foto*, Kameraer til dyreliv/natur, Kæledyr*, Legetøj*, Lommelygter, Lyd til bilen*, Løse vægte*, Mobilcovers, Motorcykelhjelme, Pandelamper, Powerbanks, Redningsveste, Rulleski, Skotørrere, Slangevogne & slangeruller, Vandrestave, Vandreudstyr & trekkingudstyr, Vinduesvaskere, Vintersport*, Waders, Wearables

Segment 14

2.69 kr

Damprensere, Hardware kalibratorer, Hvidevarer*, Luftfugtere, Luftrensere, Mobile aircondition, Renovering & byggeri*, Skraldespande og papirkurve, Smart home*, Strygejern & steamers, Varmeblæsere, Vejrstationer, Ventilatorer

Segment 15

2.99 kr

Cykler, Elcykler, Støvsugere

Segment 16

3.49 kr

Affugtere, Boligindretning*, Cykeltrailere, Grill, Kikkerter & teleskoper, Kikkertsigte, Køkken*, Pyöräilytelineet, Radiatorer, Skovbrugsredskaber, Swimmingpools, Trampoliner, Træningsmaskiner, Udendørsbelysning, Udendørsmøbler

Segment 17

3.99 kr

Elektrisk køretøj, Vedligeholdelse af græs & jord*, Symaskiner

Segment 18

4.49 kr

Brændeovne, Centralstøvsugere, Drivhuse, Hjul og dæk*, Hytter & skure, Tilbehør til både, Tilbehør til elbiler, Transport og opbevaring*, Udestuer, Vandsport*, Vandvarmere

Segment 19

4.99 kr

Akkumuleringstanke, Robotstøvsugere, Varmepumper, Varmtvandskedler

Segment 20

5.49 kr

-

Segment 21

5.99 kr

-

Segment 22

8.99 kr

Kontaktlinser, Kontaktlinsevæsker

*Nogle underkategorier tilhører et andet prissegment.

Nogle kategorier kan være under udvikling.

Den aktuelle prisliste kan findes her: https://prisjagt.dk/prislista/index.php

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores Customer Care via chatboblen.

Price update on July 1st

July 1st Prisjakt will make a price adjustment. To become more granular and accurate in our cost per click pricing we will add price segments, going from the current 6 to 22 segments. Below you can see which categories will belong to each segment from July 1st. Not all price segments have categories assigned to them.

Segment 1

1.50 DKK

Chipset Coolers, Data Cables*, Fan Controllers, Games & Consoles*, Gas Bottles, GPU Coolers, Hard Drive Coolers, HDD Docking Stations, Memory Coolers, Mobile Boxes, Plugs, Skateboard Parts & Accessories, TV Cards

Segment 2

1.55 DKK

-

Segment 3

1.60 DKK

Bike Lights, Bluetooth Trackers, Complete longboards, Complete Skateboards, Computer Fans, CPU Coolers, Docking Stations for Mobile Phones, Firewire Cables, Fishing*, Food & Beverage*, Football Shirts, Graphics Cards (AGP), Laptop Coolers, Mobile Phone Holders, National Team Jerseys, Pellets, School & Hobby*, Storage Media*, USB Hubs, VGA Cables

Segment 4

1.65 DKK

Audio & Video Switches, Cable Covers, Compasses, Component Cables, Controller Cards, CPUs, Exercise Equipment*, Fibre Optic Network Cables, Floorball*, GPS Devices, Keyboards & Mice*, Mops & Buckets, Motherboards, Optical Drives, Pedometers, S-video Cables, SCART Cables, Sound Cards, Stopwatches, Video Capture Cards

Segment 5

1.70 DKK

Audio Cables, Complete Water Cooling Systems, Computer Cases & Power Supplies, Computers*, External Graphics Enclosures, Graphics Cards, Laptop Docking Stations, Laptops, Mobile Phones, Monitors, Networking*, Perfume, RAM (Memory)*, Tablets, TVs, UPSs, Virtual Reality (VR), Water Blocks for Computer Cooling, Water Containers for Computer Cooling, Water Pumps for Computer Cooling, Water Radiators for Computer Cooling, Webcams

Segment 6

1.75 DKK

Basketballs, Handballs, Volleyballs

Segment 7

1.80 DKK

Detergents & Hygiene

Segment 8

1.85 DKK

Martial Arts*, Oils & Chemicals*

Segment 9

1.90 DKK

Condoms, Lubricants, Wheel Trims

Segment 10

2.09 DKK

Audio & Video*, Beauty & Health*, Bicycle Child Seats, Bicycle Locks, Bicycle Tires, Christmas, Cycling Tights, Fashion & Accessories*, Game Consoles, Headphones, Laundry Baskets, Mobile chargers, Office Equipment, Software*, Table Tennis*, Wireless Chargers

Segment 11

2.29 DKK

Car Care & Cleaning*, PC Speakers, Printers & Scanners*

Segment 12

2.39 DKK

Adapters, Aerial Cables, Ethernet Cables, HDMI DVI & DisplayPort Cables, Power Cables, Power Strips, Surge Protectors

Segment 13

2.49 DKK

Baby & Children's Products*, Barbecue Accessories, Bicycle Computers, Bicycle Helmets, Camera & Photo*, Camping*, Car Accessories*, Car Entertainment*, Fertilizers, Field Food, Free Weights*, Golf*, GPS & In-car technology*, Head Torches, Horticulture*, Hose Trolleys & Hose Reels, Life Jackets, Motorcycle Helmets, Outdoor Tools, Pets*, Phone Cases & Covers, Power Banks, Roller Skis, Shoe Dryers, Torches, Toys*, Tree & Bush Pruning, Waders, Walkie Talkies, Walking Poles, Wearables, Wildlife Cameras, Window Cleaners, Winter Sports*

Segment 14

2.69 DKK

Air Purifiers, Fan Heaters, Fans, Humidifiers, Irons & Steamers, Monitor Calibration, Portable Air Conditioners, Renovation & Construction*, Smart Home*, Steam Cleaners, Trash Cans & Wastebaskets, Weather Stations, White Goods*

Segment 15

2.99 DKK

Bikes, Electric Bikes, Vacuum Cleaners

Segment 16

3.49 DKK

Barbecues (BBQs), Bicycle trailers, Binoculars & Telescopes, Dehumidifiers, Exercise Machines, Forestry Tools, Home Decor*, Kitchen*, Outdoor Furniture, Outdoor Lighting, Radiators, Sights, Swimming Pools, Trampolines, Turbo Trainers

Segment 17

3.99 DKK

Electric Vehicles, Lawn & Soil Maintenance*, Sewing Machines

Segment 18

4.49 DKK

Boat Accessories, Electrical Car Accessories, Transport & Storage*, Water Sports*, Wheels & Tyres*, Central Vacuum Cleaners, Water Heaters, Cabins & Sheds, Conservatories, Greenhouses, Stoves

Segment 19

4.99 DKK

Accumulator Tanks, Heat Pumps, Robot Vacuum Cleaners, Wood & Pellet Boilers

Segment 20

5.49 DKK

-

Segment 21

5.99 DKK

-

Segment 22

8.99 DKK

Contact Lenses, Contact Lens Solutions

*Category has subcategories that belong to a different segment.

Some categories may be under development.

For any queries, contact Customer Care by using the chat.