Autoriserede forhandlere på Prisjagt

Gør dine autoriserede forhandlere synlige

Opdateret over en uge siden

Funktionen Autoriseret forhandler giver dig som brand mulighed for at fremhæve de forhandlere, du anbefaler. De udvalgte forhandlere modtager et særligt badge i vores produktfortegnelse.

Tjenesten Featured Brand er påkrævet for at få adgang til funktionen Autoriseret forhandler. For mere information og prisinformation – kontakt [email protected]

I vores Business Center kan du tilføje, redigere og fjerne forhandlere. Log ind med din Prisjagt-konto, og klik på Autoriseret forhandler i menuen til venstre.

Tilføj dine autoriserede forhandlere:

Trin 1. Klik på Tilføj forhandler

Trin 2. Vælg, hvilken forhandler du vil anbefale

Trin 3. Vælg, om din anbefaling fra forhandleren vedrører alle butikskategorierne (hvor dine produkter er placeret) eller kun bestemte topkategorier.

Eksempler på opdeling:

• Butik A: Autoriseret forhandler af alle dine produkter.

• Butik B: Autoriseret forhandler af dine produkter under Prisjagts topkategorier "Foto & Video" + "Computere og tilbehør".

Trin 4. Gem - så er du klar!

Husk, at det kan tage op til 24 timer, før de ændringer, du foretager her, kan ses på Prisjagt.