Leveringstjenester

Se forventet leveringstid på dine tilbud

P
Skrevet af Prisjakt B2B
Opdateret over en uge siden

For at vise mere præcis levering på dine tilbud i stedet for blot "op til 6 dage" skal du give os dine leveringsoplysninger, enten via dit produktfeed eller konfigurere dem via Business Center.

Via dit produktfeed

For at tilføje oplysninger til dit feed skal du bruge et godkendt Google-feed eller Prisjagt-feed, flere oplysninger om, hvad der understøttes, og hvordan du formaterer dit feed korrekt, kan findes her.

Hvis du har et godkendt feed, tilføjer du input via attributten <shipping> for hvert produkt, du kan finde flere oplysninger og eksempler på, hvordan det kan se ud her.

Via Business Center

Log ind på Business Center.

Klik videre til afsnittet Leveringstjenester → Tilføj leveringstjeneste, og følg trinnene.

Når du har konfigureret Leverandør, Leveringstider og Omkostninger, vil du se en oversigt, hvor du også kan gå tilbage og ændre et af trinnene, hvis det er nødvendigt. Klik på den blå knap for at gemme leveringstjenesten.

Du kan tilføje flere leveringstjenester, i prislisten viser vi det med de billigste forsendelsesomkostninger. Leveringstjenesterne gælder for alle dine tilbud, for at tilknytte en leveringstjeneste til et bestemt tilbud kan du bruge Etiketterlæs mere om det her.