Leveransetiket [shipping_label]

Tildel en leveringstjeneste til en gruppe tilbud

P
Skrevet af Prisjakt B2B
Opdateret over en uge siden

For hver leveringstjeneste, du tilføjer, er der også mulighed for at oprette leveringsetiketter. Dette giver dig mulighed for at linke en leveringstjeneste til en gruppe tilbud.

1. Fra siden "Leveringstjenester" skal du klikke på "Tilføj leveringstjeneste"

2. Vælg "Leverandør", "Type af tjeneste", og opret en etiket (f.eks. "Voluminøs")

3. I dit produktfeed vil du efterfølgende bemærke tilbud med leveringsetiketter i henhold til shipping_label (læs mere om shipping_label her)

På denne måde kan du styre, hvilke leveringstjenester der er tilgængelige for hvilke tilbud.